Logistiikkapalvelu

Varastointi-, pakkaus-, kontitus- ja lähetyspalvelua rautaisella ammattitaidolla

Lähetyspalvelumme kattaa koko logistisen ketjun: materiaalihallinnan, varastoinnin, keräilyn, pakkaamisen, tarvittavat lähetyspaperit, lastaamisen, kuljetuksen ja lähetyksen seurannan.

Lähetyspalvelumme ansiosta onnistuvat niin pikatoimitukset kuin suurempien kokonaistoimitusten auto- ja konttilastaukset.

Läheinen yhteistyömme huolintaliikkeiden kanssa ja keskeinen sijaintimme Turun sataman ja kuljetusliikkeiden välittömässä läheisyydessä takaavat nopean ja joustavan tavaran kulun.

Huolehdimme logistisen ketjun yksittäisistä vaiheista asiakkaillemme

Asiakas voi siirtää logistiset toimintonsa joko osittain tai kokonaan meille. Asiakkaalta vapautuu sekä resursseja että tilaa varsinaiseen tuottavaan toimintaan. Palvelumme on mitoitettu asiakkaan tarpeen mukaan. Kuljetus- tai pakkauslaatikko, varastointi sekä kuljetuspalvelut suunnitellaan ja toteutetaan aina asiakaslähtöisesti.

Varastointi

Varastointipalveluumme kuuluvat tavaran vastaanotto, yksiköinti, keräily, raportointi ja edelleen lähettäminen.

Pakkaaminen

Meiltä onnistuu tavaroiden pakkaaminen liikkuivat ne sitten maalla, merellä tai ilmassa. Kestävät merivientipakkaukset, kevyet lentorahtipakkaukset tai autorahtikollit.

Kontitus

Kontituspalvelumme pitää huolen siitä, että tuotteet tuetaan asianmukaisesti ja toimitetaan sovittuna aikana ehjänä perille. Lastaamme kontit omissa tai asiakkaan tiloissa.